106 Sala 106 - Pracownia gastronomiczna
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 8:00- 8:45 SM 1bT-2/2 Pr.tech.g.
SM 2dTp-2/2 Pr.tech.g.
SM 3Tb-1/3 Zasady żywie
   
2 8:50- 9:35 SM 1bT-2/2 Pr.tech.g.
SM 2dTp-2/2 Pr.tech.g.
SM 2dTp-2/2 T. gast
PU 2aBg-1/4,2bBp-1/4 T. gast
SM 2aTg-2/2 Zasady żywie
3 9:40-10:25 SM 1bT-2/2 Pr.tech.g.
SM 2dTp-2/2 Pr.tech.g.
SM 2dTp-2/2 T. gast
PU 2aBg-1/4,2bBp-1/4 T. gast
 
4 10:40-11:25 SM 1bT-2/2 Pr.tech.g.
SM 2dTp-2/2 Pr.tech.g.
  PU 2aBg-1/4,2bBp-1/4 T. gast
 
5 11:35-12:20 SM 1bT-2/2 Pr.tech.g.
SM 2dTp-2/2 Pr.tech.g.
SM 3Tb-2/3 Szk. prac. g
PU 2aBg-1/4,2bBp-1/4 T. gast
SM 1bT-2/2 T. gast
6 12:25-13:10 SM 1bT-2/2 T. gast
SM 2dTp-2/2 T. gast
SM 3Tb-2/3 Szk. prac. g
PU 2aBg-1/4,2bBp-1/4 W i bezp.g
SM 1bT-2/2 T. gast
7 13:15-14:00 SM 1bT-2/2 T. gast
SM 2dTp-2/2 Zasady żywie
SM 3Tb-2/3 Szk. prac. g
   
8 14:05-14:50 SM 2aTg-2/2 Zasady żywie
  SM 3Tb-2/3 Szk. prac. g
   
Drukuj plan
wygenerowano 31.05.2021
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum