Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
PU 2aB-2/2 Usł. gast.
|
|
|
|
PA 3Tb-2/2 Zasady żywie
|
2 |
8:50- 9:35 |
PU 1aT-2/4 T. gast
|
|
|
|
PA 2bT-1/2 Zasady żywie
|
3 |
9:40-10:25 |
PU 3aB-1/3 Usł. gast.
|
PA 1aB-2/2 T. gast
|
PU 4aTp-1/4 Usługi gastr
|
PA 1aT-2/4 Wyp i zas be
|
PA 2bT-1/2 Zasady żywie
|
4 |
10:40-11:25 |
PU 3aB-1/3 W i bezp.g
|
PA 1aB-2/2 T. gast
|
PU 4aTp-1/4 Usługi gastr
|
PA 1aB-2/2 Zasady żywie
|
|
5 |
11:35-12:20 |
PA 2bT-1/2 W i bezp.g
|
PA 1aB-2/2 T. gast
|
PA 3aB-1/3 T. gast
|
PA 2aB-2/2 T. gast
|
|
6 |
12:25-13:10 |
PA 3aB-1/3 T. gast
|
PA 1aB-2/2 T. gast
|
PA 3aB-1/3 T. gast
|
PA 2aB-2/2 T. gast
|
|
7 |
13:15-14:00 |
PA 3aB-1/3 T. gast
|
PU 1aT-2/4 T. gast
|
|
PA 2aB-2/2 T. gast
|
|
8 |
14:05-14:50 |
PA 3aB-1/3 T. gast
|
PU 4aTp-1/4 Usługi gastr
|
|
PA 2aB-2/2 T. gast
|
|
|