113 Sala 113 - Pracownia gastronomiczna
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 8:00- 8:45   PA 3aB-3/3 Tech cuk.
  PA 1aB-1/2 W i bezp.g
PA 1aB-1/2 Zasady żywie
2 8:50- 9:35   PA 3aB-3/3 Tech cuk.
PA 3Tb-1/3 Podstawy dzi
PA 2aBg-2/4,2bBp-2/4 Tech cuk.
 
3 9:40-10:25   PA 3aB-3/3 Tech cuk.
PU 3Tb-1/3 Szk. prac. g
PA 2aBg-2/4,2bBp-2/4 Tech cuk.
PA 1aB-1/2 T. gast
4 10:40-11:25   PA 3aB-3/3 Tech cuk.
PU 3Tb-1/3 Szk. prac. g
PA 2aBg-2/4,2bBp-2/4 Tech cuk.
PA 1aB-1/2 T. gast
5 11:35-12:20 PA 3aB-3/3 Działalność
PA 3aB-3/3 Tech cuk.
PU 3Tb-1/3 Szk. prac. g
PA 2aBg-2/4,2bBp-2/4 Tech cuk.
PA 1aB-1/2 T. gast
6 12:25-13:10 PA 3aB-3/3 Działalność
PA 3aB-3/3 Desery
PU 3Tb-1/3 Szk. prac. g
PA 2aBg-2/4,2bBp-2/4 Tech cuk.
PA 1aB-1/2 T. gast
7 13:15-14:00 PA 2aBg-2/4,2bBp-2/4 W. zak. cuk
    PA 2aBg-2/4,2bBp-2/4 Desery
 
8 14:05-14:50       PA 2aBg-2/4,2bBp-2/4 Desery
 
Drukuj plan
wygenerowano 31.05.2021
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum