
Dwa razy w roku w ZS w Sokołowie Młp. uczniowie Technikum żywienia i usług gastronomicznych, wraz z P. Marzeną Sobczuk-Puc organizują dla całej społeczności szkolnej kiermasze charytatywne.
29 marca w ramach zajęć praktycznych na pracowni przygotowano:
– czosnkowe pieczywka drożdżowe z serem, szynką i kukurydzą,
– muffinki czekoladowe,
– kruche ciasteczka z m&m’s.
Ogrom pracy w produkcję włożyły: Baran Weronika, Czerepak Kazimiera, Justyna Stępień, Karolina Plizga, Izabella Zdeb z klasy 3bT oraz Wiktoria Cisek, Patrycja Cebula, Monika Jaskot, Anna Socha z klasy 1bT.
Dochód ze sprzedaży został przeznaczony na cele samorządu uczniowskiego.
Wszystkim, którzy wsparli tą inicjatywę i zakupili wyroby serdecznie dziękuję.
Marzena Sobczuk-Puc